KINDERFEESTJE

Beleef het ultieme avontuur voor een kinderfeestje bij Fort Vertier! De kinderen tussen 5 en 13 jaar kunnen 1,5 uur lang hun energie kwijt in ons spannende doolhof. Met een persoonlijk interactief bandje kunnen ze hun speeltijd meten en ontdekken wie de snelste van de dag is!


KINDERFEESTJE VOOR KINDEREN TUSSEN DE 5 EN 12 JAAR

Bij een kinderfeestje bij Fort Vertier draait alles om de jarige job. Naast het speelplezier ontvangen alle kinderen ook ranja en chips, en na afloop krijgen ze een leuk aandenken aan de middag. Het kinderfeestje is al te reserveren vanaf slechts €12,50 per kind. De arrangementen zijn eenvoudig toe te voegen bij het reserveren.In het fort zijn drie verschillende spellen te spelen, daarnaast is er volop ruimte om te klimmen, klauteren en glijden. Gegarandeerd een leuke middag met een Romeins tintje! Tot snel!

- Dorien Tepper - 2023-06-05

" Leuke plek voor een feestje na 1,5 u nog steeds veel speelplezier! "

Activiteit
Personeel

- Nienke Krouwel - 2023-05-21

" Wij waren met een feestje voor een tienjarige. Een hele leuke activiteit voor deze doelgroep. Verschillende spellen met verschillende moeilijkheidsgraad en vooral lekker veel rennen, klimmen en springen. "

Activiteit
Personeel

- Tineke Bos - 2023-05-02

" Heel vriendelijke medewerkers. Duidelijke instructies. Veel uitdagingen voor de kinderen. Kids hebben genoten. "

Activiteit
Personeel

- Martijn Doornbos - 2023-04-30

" Verrast waren we! Positief dan. Leuk en uitdagend voor de kinderen (6,9,11). Ze waren erg enthousiast en renden 1 1/2 uur rond. Ook alle andere aanwezige kinderen renden van hot naar her en bezig met puzzels oplossen. Aanrader voor een middagje lekker buiten en speel plezier. "

Activiteit
Personeel

- Martine Hoekstra - 2023-04-08

" Kids hebben zich goed vermaakt met de spellen, meer dan voldoende uitdaging. Wel echt een activiteit voor mooi weer. We komen nog eens terug! "

Activiteit
Personeel
SFEERIMPRESSIE

TIP: ONTDEK ONZE BUREN

Naast ons Fort liggen de populaire eetgelegenheden KFC, BurgerKing en La Place. Hier kunnen de feestvierders genieten na afloop van het avontuur of juist vooraf nog even energie opdoen. Ga je voor smakelijke kip of een lekkere burger? Op vertoon van je reserveringsbevestiging ontvang je bij La Place 10% korting op het gehele assortiment, mooi meegenomen!

Naast Fort Vertier vind je ook Klimbos Harderwijk. Zijn je kinderen op zoek naar nóg meer avontuur of zijn ze al wat ouder? Neem dan daar eens een kijkje!


085 0645245 INFO@FORTVERTIER.NL
BOEKHORSTLAAN 1 3847 LP HARDERWIJK
085 0645245
INFO@FORTVERTIER.NL
BOEKHORSTLAAN 1
3847 LP HARDERWIJK